Echipa noua la Prefectura

Hila Ovidiu

Sibiul are din acest weekend cel putin pe hartie un nou prefect. Este vorba despre Ovidiu Sitterli, cel care dupa publicarea hotararii de Guvern in Monitorul Oficial il va inlocui la carma Prefecturii Sibiu pe Rares Macrea. Fotoliul de subprefect ii revine lui Mircea Cretu, cel care pana a cum s-a aflat la sefia Ajofm Sibiu.

Rares Macrea a intrat in istoria Prefecturii Sibiu ca fiind reprezentantul Guvernului cu cel mai scurt mandat. Acesta a fost revocat din functie la doar o luna de zile dupa ce fusese investit. Locul sau a fost distribuit fostului sef  al Directiei de Prestatii Sociale dar si consilier juridic la DGFP Sibiu, Ovidiu Sitterli. Nici Constantin Morar, cel care a detinut fotoliul de subprefect nu si-a putut pastra functia. Locul sau va fi ocupat de catre cel care pana acum a detinut sefia Ajofm Sibiu. Pana la aceasta ora Hotararea de Guvern nu a fost inca publicata in Monitorul Oficial. Odata cu publicarea acesteia cei doi urmeaza sa fie investiti in functie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prinsi la furat

Prinsi in flagrant in timp ce incercau sa sustraga stalpi metalici. Doi barbati sunt cercetati de politistii din cadrul Politiei Orasului Avrig, fiind surprinsi in timp ce incercau sa sustraga stilpii metalici ai retelei de alimentare cu energie electrica a statiei de captare a apei pentru localitatea Marsa. Evenimentul a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro