Dupa canicula vin furtunile

Hila Ovidiu

Gata cu canicula pentru aceasta perioada. Weekendul din pacate vine cu ploi, vijelii si chiar grindina pe alocuri. Meteorologii au emis o avertizare in acest sens. Aceasta ramane valabila pana sambata la ora 18.00.

 

Dupa ce toata tara a fost sub cod de canicula, incepand de vineri seara in trei sferturi din teritoriul tarii s-au instalat ploile. Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru mai bine de 25 de judete.   In acest interval, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea regiunilor. In vestul, centrul, nordul si nord-estul teritoriului vor fi frecvente descarcari electrice, intensificari de vânt ce vor lua si aspect de vijelie, local averse ce pot depasi 20…25 l/mp si pe arii restrânse caderi de grindina, mai ales in zona de munte. Ceva mai castigati au fost cei care au ales pentru acest sfarsit de saptamana litoralul. La mare vremea se strica doar incepand de duminica. Sambata in sudul extrem se va pastra codul portocaliu de canicula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiecte finantate pe bani europeni, impartasite la „Terezianum

Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara „Terezianum” din Sibiu a gazduit vineri Conferinta de diseminare a proiectelor internationale „Europa – Educatie fara frontiere”. La eveniment au participat profesori si elevi de la diferite institutii de invatamant din judet, care au prezentat proiectele cu care au ajuns in tarile europene. Profesori si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro