Duminica incepe o noua editie a Zilelor Muzicale Romano-Americane

Zilele Muzicale Romano-Americane revin la Sibiu pentru cea de-a 16-a editie. Concertele estivale vor fi deschise de catre Ansamblul ”Five Star Brass” al US AIR Force.

Duminica incepe editia cu numarul 16 a concertelor ce compun Zilele Muzicale Romano-Americane. Cap de afis pentru aceasta editie sunt Ansamblul Five Star Brass al US Air Force Academy Europe Band. Concertul va avea loc in data de 23 iunie in sala festiva a Bibliotecii Judetene Astra. Pe aceeasi scena vor urca si membrii Orchestrei de camera a Filamornicii de Stat Sibiu.

Cele doua orchestre vor fi dirijate de catre americanul Scott Speck iar solisti vor fi Daniel Szasz, Alexandru Szasz si Justin Stamps.

Inedit este faptul ca Daniel Szasz s-a nascut la Sibiu. A studiat muzica mai intai in Cluj iar apoi in Elvetia si s-a perfectionat in SUA. A reusit sa castige de-a lungul carierei o intreaga pleiada de premii internationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strada nou modernizata, inundata dupa o ploaie serioasa

Ploile din cursul zilei de luni au facut prapad pe strada Agricultorilor. Locuitorii zonei spun ca artera, proaspat modernizata, se transforma in helesteu la fiecare ploaie mai serioasa. La randul lor, reprezentantii municipalitatii se apara si spun ca lucrarile de calibrare a canalizarii au fost corecte si ca inundatia stradala […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro