Duelul viorilor revine la Sibiu

Hila Ovidiu

Duelul viorilor s-a intors. Si este un spectacol care trebuie musai vazut. Cei care au ratat prima editie isi pot lua revansa in 22 septembrie. Atunci, la Sibiu sosesc doua viori de colectie manuite de doi artisti de exceptie se vor duela acompaniate de pian sub ochii iubitorilor de muzica. Spectacolul va avea loc la Sala Thalia.

 

Dupa ce anul trecut nimeni nu a reusit sa desemneze un castigator in “Duelul viorilor”, Liviu Prunariu si Gabriel Croitoru se vor duela din nou. Pe langa artistii de talie internationala vedetele spectacolelor vor fi si cele doua viori de colectie, un Stradivarius respectiv o vioara Guarneri. Arbitrajul va fi facut de catre pianistul Horia Mihail. Cei care vor decide insa cine manuieste cea mai buna vioara va fi cu siguranta publicul spectator. Spectacolul de la Sibiu va avea loc la Filarmonica in data de 22 septembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trageri speciale la Loto

In aceasta saptamana, cu ocazia implinirii a 106 ani de existenta a Loteriei Romane, reportul la Loto 6 din 49 a fost suplimentat. Astfel, potul cel mare a ajuns la 2 milioane de lei. Duminica vor avea loc doua extrageri speciale, la  care jucatorii pot participa cu acelasi bilet Sambata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro