Drumurile judetului pline de mazga, zapada, gheata si polei!

Iarna i-a luat din nou pe nepregatite pe drumari! De aceasta data este vorba dedpre drumuri nedeszapezite si pline de gheata din judet. Pe tot parcursul zilei de vineri pe drumurile ce leaga localitatile Loamnes, Armeni, Pauca sau Apoldu de Jos si Ludosul au fost adevarate momente de incercare pentru soferi. Si asta pentru ca in loc de asfalt oamenii au avut sub roti gheata mai ceva ca la patinoar.

De aceasta data este vorba despre drumarii din judet care au uitat sa isi faca treaba pentru care au fost platiti. Ne referim aici la firmele care ar fi trebuit sa isi scoata utilajele in teren inca de la primii fulgi de nea pentru a se asigura ca drumurile vor ramane “la negru”. Pe anumite portiuni insa de drumuri judetene pericolul ii pandeste pe soferi la tot pasul. Si asta pentru ca drumurile sunt necuratate, pline de zapada sau, mai rau de gheata acoperita cu zapada.

Dan, un telespectator al Eveniment TV ne-a trimis pe adresa redactiei cateva filmulete in care se vad drumurile judetene inzapezite. Omul spune ca a avut in cursul zilei de vineri ca traseu drumurile care tranziteaza localitatile Loamnes – Armeni-Pauca si Apoldu de  Jos-Ludos –Pauca. Pe niciunul din segmentele de drum judetean nu s-a imprastitat sare sau alte materiale menite sa topeasca gheata.

“N-am vazut nici urma de sare sau de utilaje si am mers nu doar pe drumurile acestea ci si prin satele adiacente. Nu e normal sa fie asa. Toate drumurile judetene sunt pline de mazga dar aceastea sunt sub orice critica. Ce face Consiliul Judetean?!”, ne-a scris sibianul care a trimis imaginile.

Daca aveti imagini care pot deveni stire, nu uitati sa ni le trimiteti pe stiri@evenimentsibiu.ro iar noi le vom arata tuturor!

No Comment

Leave a Reply

*

*