Drumul dintre Selimbar si Cisnadie, adus la stadiul circulabil

Apare prima solutie in cazul cozilor infernale de la intrarea in Sibiu dinspre Cisnadie. Dupa mai bine de o luna de lucrari, drumul din zona Troitei, cel care leaga comuna Selimbar de orasul Cisnadie a fost adus la un stadiu circulabil.

Aici a fost nivelat terenul iar acolo unde s-a putut gropile au fost umplute cu pamant si pietris. Cei care vor sa ocoleasca traficul de la orele de varf pot folosi acum si aceasta ruta. Atentie insa interventiile nu sunt inca finalizate asa ca soferii sunt nevoiti sa faca inca slalom printre utilajele care niveleaza solul.

In timp ce primarii celor doua localitati se bucura ca au reusit sa ajunga la un  numitor comun cu privire la situatia drumului cu pricina, cei care locuiesc in Cisnadie, mai ales in Cartierul Arhitectilor se plang de faptulca semaforul de la intrarea in Sibiu ii tine pe loc si ii face sa astepte cu o jumatate de ora in plus in coloana fata de cele doar cateva minute cat dureaza parcurgerea unei anumite distante atunci cand semaforul nu este functional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua zona de blocuri intra in reabilitare

Dupa Dioda si Hipodrom, municipalitatea sibiana modernizeaza o noua zona de blocuri. Lucrarile valoreaza in jur de 3, 5 milioane de lie si vor fi executate de catre o firma din Satu Mare. Lucrarile constau din reabilitarea strazilor si aleilor, modernizarea trotuarelor si a carosabilului, reconfigurarea parcarilor si amenajarea de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro