Drama romantica la “Arta”

Hila Ovidiu

Idolul a milioane de tinere, Robert Pattison, vampirul din saga “Twilight” revine pe marile ecrane intr-o drama romantica de exceptie, “Bel Ami”. Filmul ruleaza incepand de sambata la cinematograful “Arta”.

O noua adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, “Bel Ami” Ilustreaza periplul lui George Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere in care traise, la opulenta si luxul clasei sociale inalte din Parisul anilor 1900. Folosindu-se de puterea sa de seductie si de inteligenta iesita din comun, George reuseste sa se transforme dintr-un tanar sarac lipit pamantului in cel mai dorit barbat al momentului.
Intr-o lume in care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu barbatii, ci sotiile si amantele lor, prin patul lui George se perinda cele mai frumoase, influente sau informate femei, care ii faciliteaza mai mult sau mai putin constient ascendenta.     Dupa multe episoade in care George isi seduce si abandoneaza cu sange rece victimele, tanarul ajunge sa cada prada propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toti prietenii sai, numai un gest nebunesc il mai poate salva de saracie, dar in acelasi timp il va costa mai scump chiar decat pierderea celei mai mari averi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incep inscrierile pentru faza de judet a Olimpiadei “Mestesuguri Artistice Traditionale”.

Tinerii cu varste intre 6 si 18 ani pot dovedi in perioada 3-5 aprilie ca se pricep de minune la pictat, tesut, cusut, olarit si multe alte mestesuguri cu traditie. Inscrierile pentru olimpiada se pot face pana in data de 23 martie la sediul inspectoratului Scolar sau la sediul Muzeului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro