Dragostea pentru muzica, manifestata in strada

Hila Ovidiu

Dragostea pentru muzica a coborat in strada. Sunt ani buni de cand, dupa modelul marilor metropole europene si Sibiul este animat de artisti locali. Vlad Parau este unul dintre ei. Mare iubitor de folk, vine sa-si imparta bucuria cu toti cei care vor sa il asculte.

muzicaCand dragostea de muzica iese in strada, e cam asa…Tocmai ati facut cunostinta cu Vlad, un tanar pasionat de muzica. Il gasiti de cele mai multe ori inconjurat de multime pe “Corso” de Sibiu. Canta pe strada de 7 ani de zile si a absolvit cursurile Scolii Populare de Arte. Cand a ajuns acolo stia deja sa cante la chitara. Invatase folosind tutorialele de pe internet. Marea lui dragoste ramane muzica folk. Pana acum a avut parte numai de aprecieri. Tanarul spune ca sufleteste primeste mult mai mult decat ofera. Tanarul interpreteaza piese pe versurile lui Toparceanu sau Eminescu. Are insa si piese creatie proprie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centru pentru victimele traficului de persoane

Specialistii spun ca in zona Ardealului ar fi nevoie urgenta de deschiderea unui centru de primire in regim de urgenta a victimelor traficului de persoane. S-a ajuns la aceasta concluzie din cauza numarului tot mai mare de tinere care ajung pe meleaguri straine si sunt obligate sa se prostitueze. Din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro