Dragnea condamnat! Protestatarii, in delir!

Hila Ovidiu

„La multi ani cu executare!”, asta i-au urat lui Liviu Dragnea cei aproape 3 mii de sibieni care au marsaluit intr-un nou protest pe strazile orasului. Daca pana acum oamenii erau ingrijorati pentru soarta tarii, joi speranta a fost cuvantul de ordine. In fata casei presedintelui Iohannis protestatarii s-au oprit sa aplaude.

Marsul de protest a inceput ca de obicei la ora 18.00. in Piata Mare din Sibiu si si-a urmat cursul deja obisnuit. Inainte de periplul prin oras insa curajosii au deschis chiar si o sticla de vin spumant pentru a sarbatori condamnarea cu executare a liderului PSD. Dupa ce au parcurs Calea Dumbravii si Bulevardul Mihai Viteazu protestatarii s-au indreptat catre locuinta Presedintelui. Acolo au aplaudat minute in sir. Intoarcerea in centrul orasului n-a mai fost in piata Mare ci in zona libera de coruptie din fata sediului PSD.

Seful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat in cursul zilei de joi la o pedeapsa cu inchisoarea de 3 ani si jumatate. Decizia nu este insa una definitiva si poate fi atacata cu apel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

179 de absenti la prima proba de bacalaureat

179 de tineri au spus pas bacalaureatului in sesiunea de vara. 2135 au au participat la prima proba scrisa a bacalaureatului. Urmatoarea proba scrisa se sustine maine in cazul celor care au invatat in scoli ale minoritatilor etnice. Luni a inceput bacalaureatul! Mii de elevi din Sibiu au sustinut proba […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro