Două noi specii de animale găzduite de Zoo Sibiu

stiri redactie

Grădina Zoologică Sibiumai adaugă din această lună două noi specii la cele 61 găzduite până în prezent. Este vorba despreun vultur sur și un cocor cu coroană cenușie,primiți prin donație de la Zoo Budapesta, prin intermediul E.A.Z.A.  (European Association of Zoos and Aquaria), în care Zoo Sibiu este membru din anul 2017.

Vulturulsur trăiește la altitudini de 3.000 de m, are o deschidere a aripilor de 280 cm și înălțimea de 120 cm. Cocorul cu coroana cenușie este originar din Africa, o specie a cărei populație este în descreștere.

Cei doi locatari noi pot fi vizitați de public  în noua volieră amenajată anul acesta pentru păsările răpitoare.

Reamintim că în acest an Grădina Zoologică din Sibiu a mai primit cinci maimuțe “negru și alb”, o specienouă la Zoo Sibiu, fiind rar întâlnită în alte grădini din țară, un leopard de Amur și doi lupi albi, numărul animalelor de la Zoo Sibiu ajungând astfel la 263 de exemplare.

Menționăm că din luna noiembrie Grădina Zoologică este deschisă publiculuiconform programului de iarnă, zilnic, în intervalul orar 9.30 – 16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RECOMANDĂRI PENTRU ŞOFERI

În condiţiile unui carosabil umed, pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere, poliţiştii rutieri vă recomandă să vă planificaţi din timp călătoriile şi să adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic. Polițiștii le recomandă conducătorilor de autovehicule să păstreze în mers o distanţă suficient de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro