Doua dosare penale, in aceeasi noapte

Hila Ovidiu

Un tanar de 20 de ani din judetul Suceava a reusit o performanta negativa greu de egalat. Intr-o singura noapte, el s-a ales cu doua dosare penale, pentru aceeasi infractiune. Baiatul a urcat fara permis la volan, a fost prins de politisti in Sibiu, dar si-a continuat drumul, si a fost oprit de politisti si in Copsa Mica.

Ghinion la puterea a doua pentru un tanar de 20 de ani din Suceava. Din inconstienta si teribilism, baiatul a urcat la volan, fara a poseda permis de conducere. Si nu a scapat nepedepsit. Politistii din Sibiu l-au oprit pentru un control pe strada Rusciorului, si i-au intocmit dosar penal. Fara sa-si faca prea multe probleme, baiatul si-a continuat drumul. Dar nu a ajuns nici de aceasta data prea departe. Cateva ore mai tarziu, pa raza localitatii Copsa Mica, a fost oprit de un alt echipaj de politie, care a constatat aceeasi infractiune. Tanarului i-a fost intocmit un al doilea dosar penal, tot pentru conducere fara permis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campanie de amploare la ITM Sibiu

In perioada 7- 18 mai, din initiativa Inspectiei Muncii Bucuresti, inspectorii ITM Sibiu vor desfasura in tot judetul Campania Nationala in domeniul securitatii si sanatatii in munca privind verificarea respectarii prevederilor de securitate si sanatate in munca in societatile care desfasoara activitati de intretinere si reparare ale autovehiculelor. Inspectorii ITM […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro