Dosare penale pentru soferii certati cu legea

9 soferi s-au ales in weekendul proaspat incheiat cu dosare penale! Acestia au fost prinsi pe drumurile judetului incalcand grav regulile de circulatie. In 6 dintre cazuri vorbim despre alcool la volan. Conform legii, li se intocmeste dosar penal celor care au alcoolemii cu valori mai mari de 0,39 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Primul ghinionist cadorisit cu dosar penal pentru alcool la volan este un barbat in varsta de 35 de ani din Cisnadie prins de catre politisti in aceasta dimineata, in jurul orei 02.00, pe DN 1, in apropiere de localitatea Bradu, conducand cu o alcoolemie de 0,58. O ora mai tarziu, pe Aleea Buia, politistii au tras pe dreapta un tanar in varsta de 21 de ani din Bogatu Roman. Acesta avea o imbibatie alcoolica de 0,86. In plus, autoturismul condus de acesta nu avea asigurare valabila asa ca soferul a ramas fara placutele de inmatriculare si s-a ales si cu o amenda in valoare de 1000 de lei.

Mai sunt acum cercetati pentru alcool la volan un slimnicean in varsta de 36 de ani care, pe langa faptul ca era beat nu detinea nici permis de conducere, un barbat din Olt in varsta de 54 de ani care a fost depistat cu o halena alcoolica de 0,58, un valcean in varsta de 51 de ani pris la volan cu alcoolemie de 0,79 si un alt conducator auto cu o alcoolemie de 0,92 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Cel din urma are 43 de ani si este din Bungard.

S-au mai ales cu dosare penale un tanar in varsta de 20 de ani din Somartin care conducea un motor neinmatriculat, un barbat in varsta de 45 de ani din Barghis care a urcat la volan fara permis si a incercat sa induca in eroare oamenii legii prezentand un permis de conducere fals emis chipurile de autoritatile grecesti dar si un barbat in varsta de 39 de ani prins de politisti conducand o masina neinmatriculata.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS