Dosare penale pentru infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

3 sibieni s-au ales in ultimele 24 de ore cu dosare penale. Acestia au fost prinsi in trafic comitand infractiuni rutiere. In doua dintre cazuri este vorba despre consum de alcool la volan. In loc sa stea acasa in prag de sarbatori mai multi sibieni certati cu legea vor umbla prin tribunale. Au comis infractiuni la regimul rutier iar acum trebuie sa dea socoteala. Politistii le-au intocmit dosare penale.
Cei 3 au fost prinsi de catre politisti in ultimele 24 de ore. Primul ghinionist cazut in mainile oamenilor legii este un soferi in varsta de 34 de ani care plecase cu masina la plimbare prin Iacobeni desi nu detinea nici un fel de permis de conducere. Dosar penal are si un barbat din Orlat pe care politistii l-au prins beat la volan. Soferul in varsta de 35 de ani avea o alcoolemie de 0,47 miligrame de alcool pur in aerul expirat. Aceeasi soarta a avut-o si un alt conducator auto, de aceasta data din Dumbraveni. Omul in varsta de 34 de ani a fost prins pe drumurile publice, la volan, dupa ce consumase alcool. In cazul lui rezultatul etilotestului a fost de 0,43 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari finalizate

Lucrarile la drumul ce face legatura dintre Darlos si Hoghilag s-au incheiat. Au fost modernizati mai bine de 16 kilometri de drum. Valoarea lucrarilor a fost de peste 17 milioane de lei. Lucrarile la acest drum au durat doar un an si 4 luni. Muncitorii si-au inceput treaba in luna […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro