Dosare penale pentru alcool la volan si alte infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

7 soferi au ramas fara permis in weekend. Acestora li s-au intocmit si dosare penale pentru infractiuni la regimul rutier. In patru dintre cazuri vorbim despre conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

indSfarsitul de saptamana a venit cu ghinion pentru 7 soferi care au incalcat regulile de circulatie. Acestia au fost trasi pe dreapta de catre politistii rutieri si s-au ales cu dosare penale. In 4 dintre cazuri vorbim despre soferi care au urcat la volan dupa ce consumasera cantitati importante de alcool. Alti 2 barbati au fost identificati conducand masini pe drumurile publice desi nu detineau niciun fel de permis de conducere. Cel mai grav caz a fost cel al unui mediesean care a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Soferul nu s-a oprit insa la fata locului ci s-a prezentat ulterior la politie, la mai bine de 6 ore de la producerea accidentului. Barbatul in varsta de 54 de ani intrase in coliziune cu un moped. Asa au aflat oamenii legii ca barbatul urcase la volan fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
Cel de-al saptelea sofer s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost identificat in trafic la volanul unei masini neinmatriculate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Aferim" la Sibiu

“Aferim” ajunnge si la Sibiu. Proiectia de gala este programata pentru duminica, 15 martie la Teatrul Gong. Pelicula regizata de Radu Jude a castigat anul acesta “Ursul de Argint” la Festivalul de Film din Berlin. Aferim, film premiat cu “Ursul de Argint” la Festivalul de Film de la Berlin ce […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro