Dosare de weekend

Hila Ovidiu

Weekendul vine ca de obicei cu dosae penale pentru soferii certati cu legea. 4 sibieni vor merge in fata magistratilor dupa ce au condus fara permis, au rulat masini neinmatriculate sau au incredintat autoturismele proprii persoanelor nepotrivite.

ind

S-au ales cu dosare penale un sofer prins la volan cu autorizatia provizorie de circulatie expirata, un sofer fara permis, o sibianca ce a incredintat masina unei sofer care avea permisul suspendat si bineinteles…soferita in cauza. Poate ca cele din urma nu ar fi fost prinse niciodata, numai ca…soferita cu permisul suspendat a lovit cu masina unul dintre pilonii de acces din Piata Mare. Asa au ajuns la fata locului politistii rutieri. La volan fusese o tanara de 26 de ani din Avrig care avea insa permisul suspendat. Soferita le-a marturisit oamenilor legii ca prietena ei ii imprumutase masina desi stia ca femeii i-a fost suspendat dreptul de a conduce. Politistii au decis sa le intocmeasca dosar penal ambelor femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cancerul colo-rectal, o problema de sanatate publica

Cancerul colo-rectal a devenit una dintre cele mai mari amenintari asupra omenirii in ultimii 10 ani. Porneste de la alimentatie nesanatoasa si sedentarism, nu doare decat in ultima faza si are o rata de mortalitate crescuta. Medicii spun totusi ca prin controale periodice acesta poate fi depistat din timp si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro