Dosar penal pentru numere false

Hila Ovidiu

Timp de 2 ani de zile un sibian a condus o masina furata din Italia. Ar mai fi putut urca la volanul ei mult si bine daca nu il trageau pe dreapta politistii rutieri. Acestia au fost cei care au descoperit faptul ca barbatul avea placute de inmatriculare false.

indeSibianul a fost depistat de catre politistii rutieri in jurul orei 11.00 pe Strada Semaforului din municipiul Sibiu. Oamenilor legii le-a fost atrasa atentia de catre placutele de inmatriculare ale masinii, asa ca l-au tras pe dreapta pe sofer pentru un control amanuntit. I-au cerut la control documentele masinii si permisul de conducere. Soferul, un barbat in varsta de 33 de ani conducea insa un autovehicul furat inca de acum 2 ani din Italia. Ba mai mult, pe masina erau puse placute false de inmatriculare. Soferul sibian s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unei masini neinmatriculate. Politistii continua cercetarile pentru a vedea imprejurarile in care masina a ajuns in mainile sibianului. Daca va fi gasit vinovat si de aceasta data, bartbatul risca un al doilea dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drumul Presedintelui, o propunere de a privi cu alti ochi Sibiul

Turistii care vin sa viziteze Sibiul pot merge acum pe…”Drumul Presedintelui”. Stati linistiti, nu vorbim despre o strada cu numele lui Klaus Iohannis ci de o propunere inedita de a descoperi intr-o alta maniera punctele de atractie turistica ale orasului de pe Cibin. Circuitul turistic va fi lansat oficial la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro