Donatie pentru gradinita 29 din Sibiu

Hila Ovidiu

30 de copilasi de la Gradinita nr. 29 din Sibiu merg acum cu mare drag la gradinita,a sa invete si sa se joace. Micutii au o sala de grupa nou-nouta, mobilata prin bunavointa unor sponsori. Mobilierul de cea mai buna calitate a vesel colorat si indeplineste functie dubla: de sala de grupa si de dormitor.

Prin bunavointa unor persoane inimoase din Bucursti, copiii de la Grupa mijlocie C, din cadrul Gradinitei cu program prelungit nr. 29 din Sibiu se bucura acum de o sala de grupa nou-nouta si frumos colorata. La sfarsitul lunii aprilie, cei doi binefacatori au comandat mobilier multifunctional nou, iar acum micutii de bucura deja de el. Investitia a depasit cu mult o suta de mioioane de lei vechi, deoarece sponsorii nu au facut rabat de la calitate. Noile dulapioare de patuturi inlocuiesc mobila veche de aproape 20 de ani din sala de grupa. La gradinita nr. 29 din Sibiu merg 365 de copii, care sunt supravegheati in permanenta de 22 de cadre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

127 de locuri de munca vacante

Saptamana alegerilor locale este plina de agitatie, dar nu si de oferte de munca. Ne-o arata concret ofertele inregistrate in evidentele Ajofm Sibiu. Doar 127 de posturi disponibile pentru aceasta perioada. Saptamana alegerilor se anunta una destul de saraca in oferte de locuri de munca. Dintre cele peste 120 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro