Donati 2 la suta

Hila Ovidiu

Pana cel tarziu la data de 25 mai 2012, contribuabilii, persoane fizice, pot dispune asupra destinatiei sumei de 2 % din impozitul pe venit anual datorat, pentru sponsorizarea entitatilor nonprofit.  Atentie insa. Daca doriti ca banii sa ajunga unde trebuie, completati corect formularele, ne atentioneaza reprezentantii fiscului.

Pot depune declaratile 200 si 230, toti cei care in 2011 au incasat venituri din salarii, din activitati independente, venituri din cedarea folosintei bunurilor, activitati agricole sau altele. Formularele se completeaza de catre contribuabili, si pot fi depuse direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata. Nu se poate opta pentru sponsorizarea mai multor entitati nonprofit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Miezul de nuca, ignorat de sibieni desi este izvor de sanatate

Gospodinele din Sibiu par sa fi uitat sa mai faca prajituri de casa…Dovada??? Gramezi intregi de miez de nuca zac pe tarabele pietelor sibiene fara ca nimeni sa le cumpere. In incercarea de a gasi clienti vanzatorii ofera inclusiv sugestii despre cum pot fi preparati. Comerciantii spera ca macar in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro