Donare de sange

Hila Ovidiu

Jandarmii sibieni au fost solidari cu miile de oameni care au donat sange in aceste zile. Oamenii legii vor fi prezenti la Centrul de Transfuzie Sibiu pana in 4 noiembrie inclusiv.

Tragedia petrecuta vineri in clubul bucurestean a mobilizat la nivel de tara mii de oameni care, in incercarea de a sari in ajutor ranitilor, au luat cu asalt Centrele de Transfuzii. Si jandarmii sibieni au raspuns pozitiv chemarii cadrelor militare. Numai in cursul acestei zile 20 de oameni ai legii au mers sa doneze sangele. Actiunea este parte a campaniei „Jandarmii sibieni sunt oameni pentru fiinte”. Nu este prima oara cand jandarmii sibieni se implica in astfel de campanii. Acestia au donat sange de mai multe ori de la inceputul anului si pana in prezent. Alaturi in aceasta campanie le sunt Academia Fortelor Terestre, Protopopiatul Ortodox Sibiu, Directia de Sanatate Publica si Facultatea de Teologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tragedia de la Bucuresti s-ar putea repeta si la Sibiu

Campanie de control pe pirotehnice incep si cei de la ITM. De luni seara 10 inspectori vor lua la bani marunti localurile de noapte din oras si vor verifica partea de sanatate si securitate in munca dar si pe cea de relatii de munca. Si seful ITM spune ca nenorocirea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro