Domnu` politist…sunt turmentat…

Hila Ovidiu

Daca va intrebati care este cea mai dinamica meserie, sa stiti ca cea de politist ar putea fi una dintre ele. Au vazut –o pe pielea lor politistii medieseni care s-au trezit in weekend cu un vizitator beat crita venit sa reclame o tamponare. Cazul lui nu a fost insa singular la Vurpar oamenii legii au intalnit un sofer care era atat de beat incat pur si simplu nu a putut sufla in etilotest!!!

indxDaca v-ati imaginat ca weekendul care tocmai s-a incheiat a fost ferit de evenimente rutiere, va inselati. Au fost chiar destule, dar din fericire au fost usoare. Ba mai mult, unele dintre ele au fost chiar amuzante…cu sarcasmul de rigoare. Bihoreanul chefuit bine se afla pe motocicleta cand a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe marginea drumului. Barbatul nu avea permis de conducere iar motocicleta era neinmatriculata. S-a ales cu dosar penal. La fel s-a intamplat si cu un alt barbat aflat in stare de ebrietate dar care a venit singur la politie. De el au avut parte politistii medieseni. Vorbim despre un barbat de 55 de ani care a venit la politie dupa ce a fost implicat intr-o tamponare. Cand au vazut ca abia se tine pe picioare oamenii legii i-au pus fiola. Rezultatul etilotestului? 1,41!!! Barbatul s-a ales cu dosar penal dupa ce a refuzat transportul la Spitalul Municipal din Medias pentru recoltarea de probe biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru fermieri

Aproape 15 mii de fermieri din judet primesc subventii pentru culturi de teren arabil si pajisti. Sumele se acorda pentru o suprafata de peste 162 de mii de hectare. Reprezentantii APIA spun ca se acorda plati fermierilor pentru culturi in teren arabil, fibra, canepa pentru fibra, tutun, hamei, sfecla de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro