Doctorul Cristian Rachitean, in vizita la Sibiu

Hila Ovidiu

Cunoscutul medic Cristian Rachitean, celebru in tara si peste hotare, le-a vorbit sibienilor despre puterea de vindecare prin spiritualitate. Sibianul plecat de peste 30 de ani din tara lucreaza la New Yourk, unde trateaza, de la oameni simplii, la vedete de cinema.

Cunoscutul medic Cristian Rachitean, s-a aflat luni la Sibiu, unde a sustinut o conferinta pe tema “Conditiilor de vindecare ale trupului si spiritului”. Evenimentul a avut loc la Colegiul Tehnic “Independenta”. Reputatul medic a strabatul mii de kilometri, de la New York, pentru a le vorbi sibienilor.  Plecat de 30 de ani din Romania, cunoscutul medic a stat peste 7 ani in Asia, respectiv in Tibet, India, Filipine, Indonezia sau Bali, unde a studiat forme ale medicinii locale. Despre aceste experiente le-a vorbit si sibienilor. La ora actuala dr. Cristian Rachitean practica medicina alternativa in New York, unde are doua cabinete. Aici vindeca prin metodele proprii atat oameni simpli, cat si presedinti se state sau staruri de cinema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

In vacanta, copiii se joaca la scoala

In timpul vacantei de vara, zeci de copii fracventeaza Centrul de Vacanta ce functioneaza in incinta Scoalii nr. 1 din Strand. Aici, indrumati de 10 animatori, copiii se joaca si se distreaza, dar in acelasi timp isi dezvolta anumite aptitudini absolut necesare la scoala. Asa isi petrec vacanta de vara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro