Doasar penal pentru alcool si ultraj

Hila Ovidiu

A urcat baut la volan, a zburat cu 131 de kilometri pe ora in oras, iar cand politistii au incercat sa-l opreasca, i-a fugarit pret de cateva strazi pana s-a dat batut si a oprit masina. Este povestea unui tanar din Medias, care s-a ales cu dosar penal dupa o noapte de pomina.

Un echipaj de la politia rutiera care supraveghea cu un aparat radar o artera din Municipiul Medias a avut parte de o urmarire ca-n filme, duminica dimineata. Oamenii legii au surprins un autoturism Mercedes care a trecut pe langa ei cu 131 de  kilometri pe ora. Cand au vrut sa-l opreasca pe sofer, acesta, in loc sa traga pe dreapta, a apasat pedala de acceleratie. Politistii l-au urmarit cateva strazi pana ca acesta sa traga pe dreapta. Iar dupa ce l-au oprit, au constata cu stupoare ca soferul era mort de beat. Insa soferului nu i-a ajuns acuzatia de conducere sub influenta bauturilor alcoolice si a devenit recalcitrant si agresiv cu oamenii legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosar penal pentru alcool si ultraj

A urcat baut la volan, a zburat cu 131 de kilometri pe ora in oras, iar cand politistii au incercat sa-l opreasca, i-a fugarit pret de cateva strazi pana s-a dat batut si a oprit masina. Este povestea unui tanar din Medias, care s-a ales cu dosar penal dupa o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro