DNA Alba a stat aproape toata ziua in sediul CJ Sibiu

Hila Ovidiu

DNA a descins miercuri la Sibiu. Vizate au fost mai multe firme si institutia Consiliului Judetean. Anchetatorii au verificat contracte din perioada in care presedinte era Ioan Cindrea. Pana la momentul de fata nu se stie daca vor fi audiate si persoane.

Procurorii DNA Alba Iulia au descins miercuri dimineata in Sibiu. Perchezitiile au vizat Consiliul Judetean si 4 sedii de firme. Se instrumenteaza o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de coruptie. In institutie activitatea s-a desfasurat normal. Procurorii si o persoana desemnata sa reprezinte Consiliul si-au desfasurat activitatea in fosta sala de sedinte a consilierilor locali. Procurorii au verificat acte din perioada in care Consiliul era condus de catre Ioan Cindrea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Scoala altfel" la Jandarmeria Sibiu

Zeci de elevi au vizitat joi Inspectoratul de Jandarmi Sibiu. Aici copiii au asistat la demonstratii canine si au fost plimbati cu ATV-urile. Actiunile sunt parte a programului “Scoala altfel”. Elevi de la mai multe scoli din Sibiu au fost joi in vizita la Jandarmeria Sibiu. Copiii au fost extrem […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro