Discutii pentru curse low cost

Hila Ovidiu

Presedintele Consiliului Judetean ioan Cindrea are aproape saptamanal intrevederi cu operatorii care doresc sa ofere curse low cost pentru Aeroportul International Sibiu. Cu toate acestea, seful de la judet spune ca deciziile in aceste situatii sunt dificile si ca rezultatele nu vor fi spectaculoase si vor aparea treptat.

Sibienii care viseaza sa zboare in orice tara europeana cu bani putini mai au de asteptat. Si asta pentru ca negocierile cu operatorii aerieni decurg destul de anevoios. In ca se mai cauta solutii profitabile atat pentru aeroportul sibian cat si pentru marile firme de transport aerian. Cel putin in urmatoarele doua saptamani vor avea loc mai multe intalniri si potentiale negocieri. Presedintele Consilului Judetean spune ca nu este deranjat de faptul ca multo operatori ca si calatorii din Sibiu aleg sa foloseasca Aeroportul din Targu-Mures deoarece aici atat preturile biletelor cat si taxele de aeroport. Seful de la judet n-a putut spune cu exactitate cand vor incepe licitatiile pentru noile curse. Daca sistemul de curse low cost va putea fi implementat si la Sibiu se asteapta ca numarul pasagerilor care folosesc pentru imbarcare Aeroportul sa se dubleze fata de cifra actuala.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 7 mii de permise preschimbate

Aproape 7 mii de permise au fost schimbate in cele doua saptamani care au despartit inceperea noului an de momentul la care au intrat in vigoare modificarile codului rutier. Sibienii s-au grabit sa isi reinnoiasca actele pentru a scapa astfel de controlul medical obligatoriu. Angajatii serviciului permise au avut de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro