Directorul General Transgaz si-a depus demisa

admin

Petre Ion Văduva a renunțat la funcția de director general al Transgaz din motive personale, dar va continua mandatul de administrator neexecutiv, iar Ion Sterian a fost numit director general interimar, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Bursei de Valori București, citat de Agerpres“În ședința din data de 16.05.2017, Consiliul de Administrație al SNTGN Transgaz SA a luat act de declarația de renunțare la calitatea de director general a domnului Petre Ion Văduva, calitate care ar fi încetat de drept la data de 3.06.2017. Domnul Petre Ion Văduva a renunțat la calitatea de director general al SNTGN Transgaz SA din motive personale dar continuă mandatul de administrator neexecutiv conform Hotărârii AGOA nr. 1/27.04.2017. Până la finalizarea procedurii de selecție conform OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare, Consiliul de Administrație al SNTGN Transgaz SA a numit în funcția de director general interimar pe domnul Ion Sterian”, se arată în comunicat.

În acest context, a fost modificată și componența Comitetului de Nominalizare și Remunerare deoarece prin preluarea funcției de director general interimar, Ion Sterian, nu mai este membru al acestui comitet consultativ, el fiind înlocuit de Petru Ion Văduva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arestat dupa ce s-a sustras mai bine de 3 luni !!

Un tânăr de 22 de ani se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea. Avea o condamnare de un an și trei luni pentru infracțiuni la regimul rutier. În data de 16 mai, în baza datelor și informațiilor obținute, polițiștii Poliției Orașului Cisnădie au desfășurat o acțiune pe raza de competență […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro