Director nou la spital

Hila Ovidiu

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu are un nou director interimar. Incepand cu data de 16 iulie, Consiliul Judetean Sibiu l-a numit manager interimar al spitalului sibian pe medicul primar  interne dr. Liviu Cotarla. Acesta ii va tine locul proaspat demisionarului dr. Adrian Santa, pana la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului.

Ca urmare a demisiei din functia de manager al al Spitalului Clinic Judetean de urgenta Sibiu a dr. Adrian Santa, Consiliul Judetean Sibiu a numnit un manager interimar a ujnitatii sanitare. Acesta isi va prelua atributiile de luni. Postul de manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a devenit vacant ca urmare a rezilierii contractului de management incheiat intre Conf. Univ. Dr.  Adrian Santa, care ocupa aceasta functie, si Consiliul Judetean Sibiu. Rezilierea a intrat in vigoare incepand cu data de 9 iulie. Dupa reziliere, Consiliul Judetean l-a delegat pe directorul medical al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, Dr. Cipăian Remus Călin, pentru exercitarea atributiilor managerului. Dr. Adrian Santa si-a motivat demisia prin invocarea unor motive strict personale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taylor Swift_„cea mai bine plătită vedetă sub 30 de ani”.

La numai 22 de ani, Taylor Swift cere mult pentru prestatia ei. Cântăreaţa de country Swift a fost numită de Forbes „cea mai bine plătită vedetă sub 30 de ani”. Aceasta a obţinut venituri de 57 de milioane de dolari în perioada mai 2011- mai 2012.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro