Dinamovistii au iesit la o plimbare inainte de partida cu Vointa

Hila Ovidiu

Inaintea partidei cu Vointa, disputata marti pe municipalul sibian, jucatorii de la Dinamo s-au relaxat la o plimbare in centrul orasului. Cainii rosii au admirat arhitectura Sibiului si s-au fotografiat alaturi de fani.

Dinamovistii au sosit inca de luni la Sibiu pentru meciul cu Vointa. In ciuda acuzatiilor pe care le-a facut la finalul partidei disputate de cainii rosii in etapa trecuta, antrenorul Dario Bonetti a facut deplasarea la Sibiu in acelasi autocar cu jucatorii. Tehnicianul italian s-a aratat incantat de arhitectura Sibiului.Din lotul dinamovist deplasat la Sibiu nu au facut parte Luchin, Cosmin Matei, Catalin Munteanu si Dorel Stoica, accidentati. Bonetti nu a dorit sa comenteze prestatiile elevilor sai din partida anterioara, cu CFR Cluj, decalarand doar ca pentru Dinamo toate partidele raman dificile pana la finalul campionatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Brenciu a facut show la Sibiu

Show de amploare la casa de cultura a sindicatelor. Turneul National sustinut de Horia Brenciu a poposit si la Sibiu. Intr-un spectacol de peste 3 ore, artistul a reusit sa incante spectatori de toate varstele. Sibienii au umplut la refuz sala mare a casei de cultura, in asteptarea unui show […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro