Dezinsectia si deratizarea au inceput de miercuri

Hila Ovidiu

Incep actiunile de dezinsectie si deratizare. Substantele impotriva tantarilor si capuselor vor fi imprastiate incepand din noaptea de miercuri spre joi. In functie de conditiile meteo actiunea ar putea dura cateva zile.

Inca de la primele ore ale diminetii de miercuri reprezentantii firmei care a castigat contractele pentru deratizare si dezinsectie a amplasat in teren substantele raticide. Acestea au fost ambalate in cutii si amplasate in zonele verzi si spatiile cu verdeata dintre blocuri. Din cursul noptii de miercuri incepe si imprastierea substantelor impotriva tantarilor si capuselor. Prima zona in care se face dezinsectie este cea a Gradinii Zoologice. Traseul va coninua cu padurea din zona, cartierul Valea Aurie, parcul Sub Arini iar mai apoi se va interveni in celelalte cartiere ale orasului. Operatiunea se va intinde pe aproximativ 3 zile. Desi substanta nu este daunatoare pentru oameni sau animale, sibienii sunt totusi sfatuiti sa evite zonele in care se face dezinsectia macar in momentul in care se face pulverizarea efectiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Retinuti pentru furt din societate comerciala

2 tineri din Medias au fost retinuti de politisti dupa ce au dat o spargere la o societate comerciala. In cursul noptii acestia au patruns prin efractie in incinta magazinului si au plecat de acolo cu suma de 3700 de lei. Cel care a descoperit ca a fost calcat de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro