Detoxifierea post-pascala

Hila Ovidiu

Pentru ca tot vorbim de mancare, medicii ne avertizeaza ca este timpul sa renuntam la carnea de miel si ouale rosii! Dupa 3 zile de festin culinar organismul are nevoie de o pauza pentru detoxifiere. Verdeturile si activitatea fizica sunt “must-have-urile” momentului.

alergGata! Ouale rosii, pasca, mielul si cozonacii trebuie sa devina doar o amintire. Cel putin pentru urmatoarele zile. Asta daca nu cumva vreti sa ajungeti de la bal la…spital. Medicii spun dupa mesele imbelsugate din ultimele 3 zile organismul are nevoie de o binemeritata pauza. Recomandari? Multa miscare si o dieta echilibrata.Introduceti in dieta zilnica legumele si fructele proaspete, dar mai cu seama verdeturile. Mai ales ca acestea se gasesc din abundenta in aceasta perioada in piete. Asezonati totul cu putina branza iar daca este cazul cu cate un cartof fiert. Evitati totusi pe cat posibil grasimile. Pentru o mai buna digestie si implicit o detoxifiere a organismului faceti miscare cel putin o jumatate de ora pe zi. Se recomanda inotul sau alergatul in parc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Record de vizitatori la Zoo

Dupa masa imbelsugata cei mai multi au decis sa vina de hac caloriilor in exces. Si cu ce poate fi tratata mai bine o masa copioasa, daca nu cu o plimbare in aer liber?! Sibienii au ales in acest an Gradina Zoo ca destinatie de promenada. Aproape 11 mii de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro