Detalii noi in cazul jandarmului ucis

Hila Ovidiu

Procurorul care conduce ancheta in cazul jandarmului ucis miercuri in fata Consulatului German din Sibiu a dezvaluit faptul ca oamenii legii au deja un cerc de suspecti si mai multe ipoteze in ceea ce priveste mobilul crimei. Deocamdata, imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu le sunt de prea mare ajutor anchetatorilor.

La o zi de la uciderea jandarmului Marius Andrei Paliuc, ancheta in acest caz avanseaza cu pasi mici, dar siguri. Deocamdata anchetatorii au stabilit cu exactitate ca jandarmul a fost ucis cu o violenta extrema. El a fost rapus cu 5 lovituri de cutit, patru aplicate in zona pieptului si una in bratul stang. De asemenea, anchetatorii au elaborat mai multe ipoteze in ceea ce priveste mobilul crimei. O posibilitate ar fi ca jandarmul a fost ucis din razbunare, posibilitate pe care oamenii legii nu o exclud, mai ales ca in urma cu ceva timp jandarmul a fost implicat intr-un incident auto soldat cu pagube materiale. In urma evenimentului partea vatamata i-a cerut soldatului despagubiri, pe care insa acesta nu le-a platit in totalitate. De asemenea, anchetatorii nu exclud nici varianta unei implicari a clanurilor mafiote sau o crima care sa aiba drept mobil gelozia. S-a speculat ca jandarmul ar fi avut o relatie cu o femeia casatorita, si ca sotul acesteia ar fi cautat razbunare. Nu a fost explusa nici varianta unui conflict accidental. Nici camerele de supraveghere de la Consulatul German nu le sunt de prea nare ajutor oamenilor legii. Imaginile surprinse nu sunt foarte clare, deoarece era noapte, iar momentul crimei nu a fost surprins deloc. Exista insa imagini ale unor persoane care este posibil sa fie ucigasii. Un alt lucru cert stabilit de anchetatori este ca plutonierul major Paliuc a fost ucis in ghereta sa. I-a fost improscat spray lacrimogen in fata, a cazut pe scaun si aici a fost injunghiat. Totul s-a petrecut foarte repede, iar dupa ce a fost strapunsa de loviturile de cutit, victima a apucat doar sa iasa partial din ghereta, apoi s-a prabusit. Oameni legii au dat asigurari ca fac toate eforturile pentru a identifica ucigasul jandarmului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Detalii noi în cazul jandarmului ucis

Procurorul care conduce ancheta în cazul jandarmului ucis miercuri în faţa Consulatului German din Sibiu a dezvăluit faptul că oamenii legii au deja un cerc de suspecţi şi mai multe ipoteze în ceea ce priveşte mobilul crimei. Deocamdată, imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu le sunt de prea mare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro