Deszapezirea impiedicata de precipitatiile abundente

Hila Ovidiu

Iarna si-a varsat toata furia in tara noastra. Numai la Sibiu a nins cel putin 12 ore fara oprire! Rezultatul? Drumuri blocate, iar in oras s-a circulat cu viteza melcului. Firmele care se ocupa de deszapezire au avut zeci de iesiri cu utilajele insa la 5 minute dupa trecerea masinilor, zapada era la loc!

indIncepand de vineri iarna si-a cam facut de cap pe la noi prin tara. urgia s-a dezlantuit insa de duminica. A nins fara oprire ore in sir. Rezultatul? Strazi pline de nameti, soferi nervosi si firme de deszapezire care s-au vazut depasite de situatie. Pana in aceasta dimineata numai in municipiul Sibiu firma care se ocupa de curatatul strazilor avusese zeci de iesiri. Pana in 29 decembrie la ora 16.00 fusesera efectuate 65 de iesiri in teren. Abia in cursul dupa amiezei drumurile au fost degajate si s-a putut circula in conditii ceva mai bune. In cursul serii s-a intervenit cu o sararita si un plug in zona statiunii Paltinis. Pana la acest moment s-au folosit 390 de tone de sare udata cu clorura de magneziu.
Reprezentantii Municipalitatii si cei ai Politiei Locale au inceput deja verificarile pentru deszapezirea trotuarelor. Pentru cei care nu –si curata trotuarul in fata blocului sau in fata magazinelor oamenii legii vor aplica amenzi cuprinse intre 100 si 350 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viata de poveste. Cu sania prin muzeu

Lucreaza de 15 ani in muzeul in aer liber. Practic, s-a mutat acolo! Vorbim despre nea` Sami vizitiul care a plimbat cu sania sau cu trasura turisti din toate colturile lumii. Astazi l-am cunoscut si noi in timpul unei plimbari cu sania prin muzeu. De cateva zile ninge ca in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro