Descineri in Sibiu, Mures si Valcea, la persoane banuite ca se ocupau de inmatricularea ilegala a masinilor

stiri redactie

Ofiterii DGA au descins miercuri in Sibiu si alte judete ale tarii in incercarea de a strange informatii in 3 dosare de mita si fapte de coruptie in domeniul inmatricularii autoturismelor. Per total au fost efectuate 47 de perchezitii in Sibiu Valcea si Mures. De asemenea s-au ridicat documente de la o institutie publica din Bucuresti. In urma descinderilor au fost aduse la audieri 20 de persoane. 3 dintre acestea lucreaza in MAI.

In dosarul constituit la Sibiu vizati sunt 8 functionari publici. 7 dintre acestia sunt angajati ai RAR Sibiu.   Un alt angajat este din Valcea. Acestia sunt banuiti de fapte de coruptie legate de atributiunile de sderviciu referitoare la procedura de inspectie a vehiculelor in vederea inmatricularii. Cei 3 angajati ai MAI sunt cercetati pentru procedura  de inmatriculare a masinilor, in speta sunt banuiti ca ar fi luat mita si ar fi facut trafic de influenta. Alte 9 persoane fizice, fara legaturi contractuale cu institutiile statului sunt banuite ca se ocupau de recrutarea clientilor, de intermedierea relatiilor cu institutiile publice si de ridicarea sumelor de bani negociate pentru serviciile prestate.

In Valcea au fost efectuate 24 de perchezitii, iar in Mures alte 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Misacare in aer liber, distractie si premii de Saptamana Europeana a Mobilitatii

Sibiul participa si in acest an la Saptamana Europeana a Mobilitatii. Cu acest prilej zona centrala a orasului este 100% redata pietonilor iar cei mici vor avea parte de concursuri cu premii. Saptamana Europeana a Mobilitatii aduna tot mai multi adepti de la un an la altul. In 2019 spre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro