Descinderi (si) la Sibiu

Hila Ovidiu

Descinderi la Sibiu. Politistii bucuresteni sunt pe urmele retelei de proxenetism formate de catre Sile Camataru. Perchezitiile au avut loc in Capitala, Arges, Ilfov, Calarasi, Dambovita, Prahova, Olt, Giurgiu si Sibiu.

indePolitistii de la Investigatii Criminale din Bucuresti au efectuat mai multe perchezitii domiciliare in aceasta dimineata. Vizati au fost apropiati ai lui Vasile Balint, cunoscut ca Sile Camatarul. Actiunea a avut ca scop destructurarea unei retele de proxenetism. Descinderile au inceput la primele ore ale diminetii. S-au desfasurat concomitent in Bucuresti dar si Sibiu, Ilfov, Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Olt, Prahova, si Timis. Peste 300 de politisti din tara au participat la aceasta actiune. S-au facut in total 24 de perchezitii domiciliare si au fost emise 120 de mandate de aducere. Vizati in cadrul actiunii au fost angajati ai unor cazionouri si saloane de masaj din Bucuresti despre care se crede ca s-au ocupat cu darea de camata. Anchetatorii mai spun ca membrii gruparii ar fi racolat din zona cazinourilor si a hotelurilor de lux oameni de afaceri straini carora le ofereau servicii sexuale prin intermediul tinerelor care se prostiuau pentru ei. Tariful pentru o fata pornea de la cateva sute de euro si ajungea pana la cateva mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Miopia, boala zilelor noastre

Statul in fata calculatorului, butonarea excesiva a telefonului mobil si chiar privitul la televizor pot duce la miopie. Mai rau este ca in randul copiiilor numarul cazurilor de miopie este in continua crestere. Cei mai buni medici oftalmologi din tara au venit la Sibiu special pentru a dezbate aceasta problema […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro