Descinderi la o firma specializata pe jocuri de noroc si pariuri

stiri redactie

Anchetatorii au dat in aceasta dimineata iama in punctele de lucru ale unei societati comerciale care se ocupa de pariuri si jocuri de nororc. Au avut loc pana acum 59 de perchezitii in 36 de judete printre care si Sibiul si municipiul Bucuresti. Procurorii suspecteaza ca firma in cauza ar fi utilizat programe de calculator fara licenta.

Descinderile oamenilor legii au avut loc concomitent in Alba, Arad, Brasov, Arges, Bacau, Bistrita, Botosani, Braila, Buzau, Caras Severin, Cluj, Constanta, Calarasi, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Maramures, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Sibiu, Salaj, Satu Mare, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vrancea, Valcea, Ilfov si Capitala.

Procurorii spun ca firma vizata de perchezitii ar fi instalat si utilizat in ultimii 3 ani programe de calculator fara licenta prejudiciind astfel titularii drepturilor de autor.

In urma descinderilor5 persoane au fost duse la audieri.               

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doua femei si-au pierdut viata dupa ce remorca unui tractor, cu tot cu incarcatura, s-a rasturnat peste ele

Tragediile par sa se tina lant la Sibiu. Dupa accidentul mortal de pe Alba Iulia, o alta tragedie s-a produs, de aceasta data la Mandra, pe un teren agricol. O remorca incarcata de cartofi s-a rasturnat si a prins sub ea 3 persoane. Una dintre ele a murit pe loc […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro