Descinderi la hotii de paduri

Hila Ovidiu

Hotii de lemn care au ras depe fata pamantului padurea din Blajel au fost adusi la audieri in cursul acestei zile. Descinderile au fost coordonate de la Medias si au vizat persoane din judetul Mures. Prejudiciul estimat in acest dosar este de 40 de mii de lei.

In cursul acestei zile politistii medieseni sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Medias au desfasurat 12 perchezitii domiciliare in judetul Mures. Vizate au fost persoane banuite de taiere ilegala de arbori si sustragere de arbori din padurea Blajel. Prejudiciul estimat este de cateva zeci de mii de lei. La aceasta actiune au paticipat 30 de politisti din Medias si 2 grupe ale Serviciului de Actiuni speciale Sibiu. Pana la aceasta ora nu se stie cate persoane au primit mandate de aducere si nici daca au fost sau nu retinuti suspecti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Program prelungit

Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Sibiu dar si dar si serviciile comunitare, orasenesti sau comunale care au in atributii evidenta persoanelor vor avea prelungit in weekendul alegerilor. Masura a fost luata pentru ca toti cetatenii cu drept de vot dar care au actele de identitate expirate sa isi poata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro