Descinderi in mai multe judete in cautarea unei grupari specializate pe evaziune fiscala

Hila Ovidiu

Constructorii din mai multe judete, luati la bani marunti de catre politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice. Descinderi s-au facut si la Sibiu. anchetatorii spun ca aceasta grupare infractionala ar fi prejudiciat statul cu peste 2,1 milioane de lei.

Este pentru a doua oara in acest an cand politistii iau la bani marunti constuctorii. Politistii de la investigarea criminalitatii au descins miercuri in nu mai putin de 36 de locatii din Arges, Arad, Bacau, Bucuresti, Giurgiu, Ialomita, Iasi, Prahova, Sibiu, Valcea si Vaslui in cautarea unor administratori de societati comerciale care au creat o grupare infractionala specializata pe achizitii fictive de marfuri prejudiciind astfel statul de peste 2 milioane de lei. In urma descinderilor au fost duse la audieri 10 persoane. Pana la momentul de fata nu se stie daca printre cei 10 se numara si vreun sibian. Anchetatorii spun ca faptele s-au comis in perioada 2012-2015 si ca membrii gruparii infractionale se foloseau de societati fantoma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pusca tranchilizanta donata Gradinii Zoologice din Sibiu

Garda Nationala de Mediu a donat Gradinii Zoologice din Sibiu o pusca ce functioneaza pe baza de tranchilizant. Pusca va fi folosita cel mai probabil doar in interiorul institutiei de agrement dat fiind faptul ca in situatii de maxima securitate singurii avizati sa foloseasca aceste pusti sunt jandarmii. Bogdan Trif, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro