Depresia, boala momentului

Hila Ovidiu

Lipsa sigurantei zilei de maine imbolnaveste tot mai multi oameni. Psihiatrii spun ca numarul celor care ajung sa se trateze pentru depresie aproape ca depaseste numarul paturilor disponibile. Lipsa banilor, infidedilelitatea partenerilor si stress-ul de la locul de munca sunt doar cativa dintre factorii care pot duce la depresie.

Medicii spun ca depresia este de doua feluri, ca poate afecta oricand pe oricine, indiferent de statutul social dar si ca, in ultimii ani, cel putin la Sibiu, numarul celor care au ajuns sa sufere si sa se trateze la Spitalul de Psihiatrie pentru aceasta boala a crescut simtitor. De vina pare sa fie nesiguranta zilei de maine…Cel mai adesea oamenii cad in depresie din cauza grijilor zilei de maine. Unii dintre ei se trateaza la timp si se vindeca rapid altii necesita diferite proceduri si tratamente care se pot intinde pe cativa ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vremea schimbatoare poate lasa agricultorii fara recolte

Schimbarile bruste de temperatura ar putea lasa agricultorii sibieni fara recolte. Vorbim aici despre insamantarile care au fost facute in toamna dar si despre culturile pomicole. Aproximativ 30 la suta din suprafata arabila totala a judetului a fost insamantata din toamna. Daca vremea o tine tot asa, agricultorii sibieni care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro