Demisie neasteptata

Hila Ovidiu

Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, dr. Adrian Santa, si-a prezentat oficial demisia. Medicul a invocat motive personale, iar pana la organizarea concursului pentru ocuparea postului, interimar a fost numit dr. Calin Cipaianu.

De la sfarsitul saptamanii trecute, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu nu mai are director. Doctorul Adrian Santa, managerul spitalului, si-a prezentat demisia din motive personale, iar in locul lui a fost numit interimar directorul medical, Calin Cipaianu. Presedintele Consiliului Judetean, Ioan Cindrea, a subliniat faptul ca aceasta demisie vine tocmai in momentul in care se cautau, si aproape ca s-au gasit solutii pentru finantarea spitalului. Postul de manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu urmeaza a fi scos la consurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adolescenti blocati pe munte

Jandarmii si salvamontistii au intervenit de urgenta pentru a salva 9 adolescenti care au ramas imobilizati sub creasta Iezerului Capra, deasupra lacului glaciar  Balea Lac. Pe langa faptul ca nu erau echipati corespunzatori pentru munte, tinerii nici macar nu cunoasteau traseul pe care au pornit. Interventie dificila pentru jandarmii si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro