Delegatie din Hassen in vizita la Sibiu

Hila Ovidiu

Politicieni germani in vizita la Sibiu. 16 parlamentari ai landului Hassen s-au intalnit luni cu viceprimarul cu atributii de primar Astrid Fodor. Au discutat despre ecomomia Sibiului, sistemul de sanatate si asistenta sociala.

delegatieO delegatie din Parlamentul landului Hessen, Germania a venit pentru prima oara in vizita la Primaria Sibiu. Din delegatie fac parte 16 parlamentari. Acestia au vizitat mai multe institutii sibiene si au avut o intrevedere cu Astrid Fodor, viceprimarul cu atributii de primar care conduce municipalitatea sibiana la acest moment. Din delegatie au facut parte Claudia Ravensburg, deputat in Parlamentul din Hessen dar si Stefan Gruttner, Ministrul de Stat pe probleme sociale si de integrare. Acestia s-au aratat extrem de incantati de deschiderea administratiei locale pentru colaborari cu partenerii germani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cateva ore de libertate platite cu adaos la pedeapsa

Un tanar de 16 ani a pus pe jar toate autoritatile sibiene dupa ce a evadat dintr-o incapere a Centrului de Arest Preventiv Sibiu. Baiatul fusese retinut sub acuzatia de furt calificat. In cele dinurma hotul a fost prins si adus inapoi in arest. Pe langa pedeapsa pe care o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro