Deflagratie urmata de incendiu

Hila Ovidiu

O familie din Apoldu de Sus a fost la un pas sa ramana sub cerul liber in mijoc de iarna dupa ce o butelie a explodat in bucataria de vara. din fericire pompierii au intervenit la timp iar pagubele materiale au fost limitate. O familie de sibieni din Apoldu de Sus a fost la un pas sa isi vada toata agoniseala de-o viata mistuita de flacari dupa ce in bucataria de vara a gospodariei a explodat o butelie cu gaz. Deflagratia a fost urmata de un incendiu. Doar o minune a facut ca in momentul producerii exploziei in bucatarie sa nu se afle nimeni.
La fata locului au ajuns de urgenta echipaje de pompieri. Interventia acestora a redus la minimum pagubele materiale. Pompierii ii sfatuiesc pe sibieni sa dea dovada de prudenta maxima atunci cand folosesc surse de foc pentru a putea preveni eventualele neplaceri. Se recomanda folosirea sistemelor omologate si verificate de incalzire sau prepararea alimentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 900 de dosare pentru locuintele ANL

Aproape o mie de sibieni se bat pentru o locuinta ANL in cartierul Resita II. Majoritatea sunt tineri care asteapta de ani de zile sansa de a se muta intr-o chirie mai ieftina. Batalia pentru o locuinta in blocurile ANL care urmeaza sa fie predate pentru inchiriere Primariei Sibiu devine […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro