Deflagratie produsa din cauza acumularilor de gaze

Hila Ovidiu

Panica de nedescris duminica dupa amiaza la un bloc de pe strada Hipodromului dupa ce intr-un apartament a avut loc o deflagratie. Explozia s-a produs din cauza unei acumulari de gaze. Din fericire nimeni nu a fost ranit dar pagubele materiale sunt insemnate.

06.04.2015 13:34Deflagratia s-a produs duminica la putin dupa ora 16.00. Locatarii spun ca au auzit o bubuitura puternica dar ca nu si-au dat seama ce s-a intamplat decat in momentul in care au vazut ambulantele SMURD si masinile de Pompieri. Toti locatarii blocului au fost evacuati si s-au facut verificari la instalatiile de gaze. Specialistii au constatat mai multe probleme la instalatiile interioare. Din fericire nu a fost nimeni ranit dar pagubele materiale sunt insemnate. S-a stabilit ca deflagratia s-a produs in urma unei acumulari de gaze in apartamentul de la etajul 3. Toti locatarii blocului sunt acum obligati sa isi verifice instalatiile de gaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari finalizate la Marternitate

Dupa ani de asteptari, Blocul Materno-Infantil al spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a fost complet reabilitat. Lucrarile au costat mai bine de 25 de milioane de lei. Maternitatea sibiana se aliniaza la momentul de fata la standardele europene. Blocul Materno-infantil este compus din doua corpuri. In urma lucrarilor de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro