Deficit de personal

Hila Ovidiu

Agentia judeteana de Ocupare a Fortei de Munca functioneaza la momentul de fata cu un deficit de personal de mai bine de 30 la suta. Din cei mai bine de 80 de angajati care isi desfasurau activitatea in 2005 in aceasta institutie la momentul de fata mai sunt doar 47. ar mai fi nevoie de inca 15 persoane pentru ca necesarul de personal sa fie acoperit. In ultimii 10 ani din Ajofm Sibiu au iesit la pensie sau si-au dat demisia 36 de persoane. Lipsa de personal nu se manifesta insa doar la Agentia din Sibiu ci este o problema la nivel national. Cei mai multi oameni au plecat in timpul crizei economice cand s-au si facut restructurari.
Viitorii angajati vor lucra la ghiseele de relatii cu angajatorii, cele care se ocupa de relatia cu somerii si in sistemul de servicii de mediere. Chiar la acest moment Ajofm are un post vacant care asteapta sa fie ocupat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cluburi inchise temporar!!!

Incendiul de la clubul bucurestean a scos la control si Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului. La Sibiu au fost luate la bani marunti 38 de baruri si cluburi. 2 au fost inchise temporar. Tragedia din clubul bucurestean inca face valuri in tara. In timp ce Capitala isi plange mortii, iar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro