Decor de poveste si mancare de iti lasa gura apa la Muzeul in aer liber

0
467

A fost zi de mare sarbatoare in weekend in Muzeul in aer liber. S-a sarbatorit Ignatul. Participantii s-au putut bucura de pomana porcului.

A fost un weekend de poveste in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. A nins ca pe vremea bunicilor iar in zona de food s-a sarbatorit Ignatul. Porcii au fost parliti cu paie si preparati dupa retete vechi de cand lumea si pamantul. Spre exemplu, pentru preparate delicioase e nevoie de multa pasiune. Si de instrumente de parlit de calitate.

Celebri in zona noastra sunt porcii din rasele Bazna si Mangalita asa ca nu aveau cum sa lipseasca de pe mesele de sarbatoare.

Eveimentul de la Sibiu a strans participanti din toata tara si nu numai.

Cei prezenti la fata locului au asteptat cu sufletul la gura momentul in care s-au putut infrupta din soricul proaspat. Totul insa in asteptarea pomenii porcului.

Pentru ca asteptarea sa fie ceva mai usoara s-au cantat colinde traditionale.

La final a sosit si momentul mult asteptat. Acela in care toata lumea a putut degusta din produsele preparate chiar sub ochii lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.