Deconturi TVA pentru luna martie

Hila Ovidiu

La nivelul Directiei Generale a Finantelor Publice a judetului Sibiu se va rambursa in luna martie anul curent taxa pe valoarea adaugata in suma de aproape 13 milioane de lei, aferenta unui numar de 165 deconturi cu sume negative de TVA cu optiune de rambursare.

Agentii economici care au de recuperat TVA-ul pentru luna martie mai au la dispozitie doua zile din aceasta luna pentru a-si recupera banii. Decontarea sumelor aprobate la rambursare, in valoare toala de aproape  13 milioane de lei,se mai face in zilele de 23 si 29 martie. Lista agenţilor economici cărora urmează să li se restituie TVA in luna ianuarie este publicata pe site-ul Directiei Generale a Finantelor Publice a judetului Sibiu, www.finantesibiu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Protocoale ANOFM cu Ministerul Educatiei si Inspectia Muncii

Somerii fara studii de invatamant obligatoriu absolvit pot intra in programul “A doua sansa”. De curand Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a semnat protocoale cu Ministerul Educatiei si cu Inspectia Muncii in vederea scolarizarii persoanelor care nu au un loc de munca si nici ciclul primar sau gimnazial […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro