De sarbatori, rutierii sunt la datorie

Hila Ovidiu

Pentru ca majoritatea sibienilor sunt liberi miercuri, de Sfanta Marie, politistii rutieri se vor afla in numar mare pe sosele. Efectivele de politie vor fi concentrate mai ales in zonele de agrement si in zonene in care se afla lacasele de cult, pentru a preveni producerea de evenimente rutiere nedorite.

Desi miercuri e sarbatoare, evitati sa consumati alcool, chiar si in cantitati mici, iar apoi sa urcati la vola. Tocmai pentru ca e zi de sarbatoare, politistii rutieri sibieni vor iesi in numar mare pe drumuri si isi vor concentra atentia in special asupra soferilor care circula in zonele de agrement si spre lacasurile de cult. Vor desfasura actiuni pe linia prevenirii consumului de alcool la volan, pe linia vitezei, a depasirilor neregulamentare sau a neacordarii de prioritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adormirea Maicii Domnului

Crestinii sarbatoresc in fiecare an in data de 15 august Adormirea Maicii Domnului. Sarbatoarea este cunoscuta popular sub denumirea de Sfanta Maria Mare. Zeci de mii de credinciosi vor lua parte la slujbele ce vor avea loc miercuri. Anual, atat crestinii ortodocsi cat si cei catolici sarbatoresc la data de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro