De marti se pot depune dosarele pentru ajutorul de incalzire a locuintei

stiri redactie

Atentie, sibieni! De marti se pot depune dosarele pentru ajutorul de incalzire a locuintei. Cei care depun in prma jumatate lunii vor beneficia de subventia de la stat pe tot parcursul sezonului rece adica pana la finele lunii martie. De ajutorul pentru incalzire pot beneficia familiile si persoanele singure care au venituri pe membru de familie ce nu depasesc 750 de lei.

Ajutorul se acorda la cererea titularului care trebuie sa dea pe langa formularul tip si o declaratie pe proprie raspundere privitoare la componenta familiei si veniturile acesteia respectiv bunurile detinute de membrii familiei.

Dosarele se pot depune zilnic de luni pana joi intre orele 08.00-14.30 si vineri intre orele 08.00-12.00.

Nu pot beneficia de acest ajutor cei care au in proprietate pamant, masini, remorci, microbuze, autobuze, rulote salupe, utilaje agricole sau depozite bancare de peste 3 mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O malancraveanca este cercetata penal dupa ce a "inscenat" rapirea fiicei si a nepoatei

Atentie, sibieni! De marti se pot depune dosarele pentru ajutorul de incalzire a locuintei. Cei care depun in prma jumatate lunii vor beneficia de subventia de la stat pe tot parcursul sezonului rece adica pana la finele lunii martie. De ajutorul pentru incalzire pot beneficia familiile si persoanele singure care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro