De la „bal” la spital

Hila Ovidiu

Sute de sibieni au ajuns la spital in cele 3 zile de Pasti. Afectiunile digestive, durerile de dinti si virozele i-au scos din case pe oameni chiar in zi de sarbatoare. In total 522 de persoane au trecut pragul Unitatii de Primiri Urgente in 12, 13 si 14 aprilie.

upusbCele trei zile de Pasti nu au fost de bun augur pentru toti sibienii. Unii dintre ei au mancat sau au baut prea mult si au ajuns la spital. Altii au fost implicati in accidente rutiere. Per total, in cele 3 zile de sarbatoare mai bine de 500 de oameni au trecut pragul Unitatii de Primiri Urgente. Vorbim aici despre doua persoane care au fost victime in accidente rutiere, 28 de sibieni cu afectiuni digestive si aproape 70 de persoane care au apelat la ajutorul medicilor stomatologi. Cel din urma a fost de altfel cel mai solicitat segment medical. Cele mai multe cazuri de agresiune s-au produs in Noaptea de Inviere, nici mai mult nici mai putin de 14. In celelalte doua zile de sarbatoare sibienii au fost ceva mai linistiti. Luni si marti au fost 7 respectiv 4 cazuri de agresiune. Pe parcursul celor 3 zile au fost inregistrate si 4 cazurti de etilism. Tot la Sibiu s-a mai inregistrat un caz de gripa, 5 de viroze si chiar 3 de intepatura de capusa. Numarul celor care au trecut pragul spitalului a fost insa mult mai mic decat in anii anteriori. Ba mai mult, la noi nu a fost inregistrata nicio tentativa de suicid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie...RADAR!!!

Atentie soferi! Politistii rutieri au scos toate radarele din dotare in strada! Se actioneaza zi si noapte pentru combaterea vitezei! Cei care calca prea tare pedala de acceleratie raman fara permis de conducere si fara bani in portofel! Pana in 19 aprilie politistii rutieri sunt in strada cu toate radarele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro