De-a “v-ati ascunselea cu proiecte CJ”

Hila Ovidiu

Uite proiectul, nu e proiectul. Cam asa s-a desfasurat sedinta de consiliu judetean de la finele acestei luni. Proiectul constructiei bazei de salvare Paltinis a fost cel care le-a dat alesilor judetului ordinea de zi peste cap.

Proiectul legat de construirea unei baze de salvare la Paltinis le-a dat mari batai de cap consilierilor judeteni. Mai intai acestia nu puteau vizualiza cu ajutorul internetului anexele specifice proiectului de studiu de fezabilitate, iar mai apoi nu stiau daca sa il voteze sau nu… Proiectul prevede o investitie de peste 1400 de mii de lei, dintre care mai bine de 1100 sa fie coste efectiv constructia si montajul  efectiv. Suprafata totala pe care urmeaza sa se realizeze investitia este de 500 de metri patrati dintre care suprafata consturuita sa fie de 150 de metri patrati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul, Capitala Culturala doar in centru

Caini amarati ce-si fac veacul la colt de strada, utilaje agricole parcate in mijlocul drumului, strazi neasfaltate si canalizare demna de Evul Mediu… pare un peisaj rupt dintr-un sat uitat de lume, insa nu este deloc asa. Vorbim despre zona Gusterita, locul in care parca Sibiul nu s-ar afla in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro