Dat afara din examen pentru ca a fost prins cu teleefonul in banca

Hila Ovidiu

Inca un elev a fost dat afara de la Bac. Acesta a fost prins cu telefonul mobil in banca, in conditiile in care legea specifica faptul ca aparatele de acest gen trebuie lasate in afara salii de examen. Pana la ora actuala 5 elevi si-au ratat sansa de a ajunge la finalul examenelor ce compun aceasta sesiune de bacalaureat.

Cea de-a doua proba scrisa a venit cu eliminarea din examen pentru un licean ce a intrat in sala cu telefonul mobil la el. Miercuri candidatii la diploma de bac au avut de sustinut proba obligatorie a profilului. Acestia in functie de profilul liceului absolvit au trebuit sa sustina examen scris la matematica sau istorie. Ineditul acestei probe a fost faptul ca tinerii care au sustinut examenul nu au mai avut voie sa iasa din salile de examinare cu foile cu subiecte dupa predarea lucrarii. Masura a fost luata din informatiile noastre la nivel de tara in incercarea de a elimina eventualele posibilitati de fraudare. Acesta este primul an cand subiectele de bac sunt tinute intr-un fel la secret.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tanar suspectat de furt

Un baiat de 19 ani din Medias a ajuns pe mana politistilor dupa ce a incercat sa fure borseta unui batran. Omul isi tinea gentuta in cosul bicicletei, prada usoara pentru tanar. Din fericire tanarul hot a renuntat la borseta in momentul in care a fost prins in flagrant. Cea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro