Dat afara din examen

Hila Ovidiu

A ratat bacalaureatul din…ghinion! Este vorba despre un absolvent al Colegiului Baritiu care a fost prins cu telefonul mobil asupra lui in sala de exament. Acesta nu a incercat sa copieze insa i-a sunat telefonul in timp ce era examinat.

telefonSi-a ratat startul in viata din cauza unui telefon mobil. Vorbim despre un tanar inscris la examenul de bacalaureat in aceasta sesiune. Absolvent al Colegiului Economic, acesta a uitat sa lase in afara salii de examen aparatul de telefonie mobila. Culmea ghinionului a fost ca telefonul i-a sunat chiar in timp ce era in fata profesorilor examinatori. Miercuri a fost ultima zi de desfasurare a probei orale de limba romana. Pentru sesiunea din aceasta vara s-au inscris mai bine de 2400 de candidati. Pana la acest moment mai bine de 2100 au fost deja examinati la prima proba. 28 de candidati s-au razgandit pe ultima suta de metri si nu s-au prezentat la ezamen. Tot de miercuri si pana in 12 iunie acolo unde este cazul aspirantii la diploma de bacalaureat vor sustine proba de limba materna. Vor fi examinati mai bine de 250 de absolventi la germana si alti 13 la maghiara. De saptamana viitoare inscrisii la bac vor sustine proba de competente digitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhari prinsi cu ajutorul sibienilor

Politistii rutieri au reuisit sa puna mana pe cei doi talhari minori care au smuls un lantisor de aur de la gatul unie femei, pe strada Nicolae Iorga. Tinerii au ajuns in cursul acestei zile in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. La finele lunii mai politistii sibieni solicitau […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro